Niin se viikonloppu sitten meni nopsaan. Synttäreitä juhlittiin, sukulaisia vieraili ja kakkua ja muita herkkuja syötiin :) Viikonlopun kuntoilut jäi vähemmälle. Ainoastaan sunnuntaiaamun lenkkeily ja miten ihanaa kun oli plussakeli ja linnut lauloi :)

Tänään, maanantaina, sitten topakasti salilla kuntoilu aloitettu. Tiivis oli tunnelma parinkymmenen muun kanssa circuitissa, kyllä taas hiki lensi. Oli yläkroppapainotteinen tunti. hauista, rintaa ja selkää. Käsipainoilla, kahvakuulilla, tangolla ja levypainoilla. Circuitissa tehdään tuolla aina täysillä yhdessä pisteessä 45 sek, 30 sekunnnin tauko ja taas 45 sek ja sitten vaihdetaan seuraavalla pisteelle. Tänään oli tiukin paikka, kun ensin oli taljoilla etunojapunnerrusta ja seuraava piste heti perään laudalla etunojapunnerrusta, HUH!

Circuitin jälkeen oli 10 min miniabs, eli tehtiin vatsaa koko aika. Tänään rutisteltiin suoria vatsalihaksia enimmäkseen, myös ihania lantion nostoja oli, jalat ilmassa, ylös, keskelle, sivulle...

Salilta mieheni kanssa lähdettyä haettiin lapset kotiin, eli esikoinen poikakaverinsa luota ja kuopus heppatallilta. Kotona olimme kahdeksan aikoihin illalla. Töitten jälkeen käytiin kotona, neljän maissa. Tein ruokaa, lähinnä huomiselle, siitä on meille myös töihin evääksi. Paistelin possunfile -pötkön pannulla, siihen oikea ruskea kastike, johon vähän tomaattimurskaa, soijakastiketta ja sinappia :) Tein lisäksi perunamuusin ja itselleni bataatti-porkkanasoseen, minä kun en perunasta välitä, tai vatsani lähinnä ei välitä...Mieheni käytti sillä välin Tiitun (koiran) lenkillä, kun tein ruokaa. vähän ennen kuutta lähdettiinkin salille.

Nyt istuin hetken ja kirjoitin, kun sain keittiön siivottua. Katsoin samalla Meidän safkaa telkkarista (noitten avokadopastaa olen tehnyt useasti, lemppariruokaani, njam) Vielä pitäisi laittaa pyykit kuivumaan ja sitten nukkumaan, muu perhe onkin jo hiljentynyt. Iltapalaksi otin rahkaa ja ananasta, ja miten hyvälle tyttärien paahtoleivät tuoksuikaan, mutta en syö. Viikonlopun pullamössöt sai riittää!!